Butikken

Sortiment
Vores sortiment er bygget op omkring en kerne af vine fra traditionelle områder, krydret med vine fra mindre kendte områder, nye stilarter og lignende.

Når vi udvælger vine til hylderne sker det med øje for vinens balance, intensitet og kompleksitet - altid holdt op i mod vinens prispunkt.

Pris
Og apropos pris - vi synes det er useriøst at køre med vanvittigt opskruede 1-styks priser for at sælge kasser i stedet for flasker. Med et erklæret mål om at få vores kunder til at udvide deres vinhorisont, vil vi hellere sælge 4 forskellige end 6 af én slags, og således opererer vi generelt ikke med 6-styks rabatter.

Desuden er mange af vores vine begået af små producenter med en naturligt begrænset produktion, og hvis flere skal have glæde af dem giver det ikke nødvendigvis mening at forsøge at skubbe 6 eller 12 flasker afsted ad gangen.

Således vil sortimentet naturligt også være af ret dynamisk karakter, efterhånden som favoritter bliver udsolgt og nye kommer til. Hold dig opdateret ved at følge 'strukturvin' på Instagram.