Persondata

PERSONDATAPOLITIK

 

Når du benytter denne hjemmeside accepterer du, at Struktur Vin Aps behandler dine personoplysninger i henhold til nedenstående datapolitik. Vi behandler på forsvarlig vis personlige oplysninger, som afgives online, og vi er opmærksomme på hensigtsmæssig beskyttelse og forsvarlig behandling af alle personlige oplysninger, som vi modtager. Alle registrerede oplysninger bliver behandlet i henhold til reglerne i Persondataloven.

 

Når du handler i webshoppen:

 

Når du handler på www.struktur-vin.dk, skal du som minimum oplyse navn, adresse, telefonnummer og email-adresse. Disse oplysninger er nødvendige for, at vi kan gennemføre din bestilling. Dine oplysninger vil ikke blive solgt eller videregivet til tredjemand. Vi opbevarer kun personoplysningerne, så længe det er nødvendigt.

Struktur vin indsamler kun de personoplysninger, der er nødvendige for at levere den ydelse, du som kunde, efterspørger. Vi videregiver kun personoplysninger afgivet på www.struktur-vin.dk til betroede tredjemænd, der kan benytte dine personoplysninger til at levere varer, som du har bestilt.

 

Struktur Vin Aps indsamler ikke personhenførbare oplysninger fra tredjemand om kunderne og opbevarer heller ikke informationer om betalingsmidler som eksempelvis kortnumre på betalingskort, bankkontonumre eller lignende.

 

Når du tilmelder dig nyhedsbrev:

Vi registrerer udelukkende navn og e-mailadresse, når du tilmelder dig nyhedsbrevet. Disse personoplysninger videregives ikke og du kan til enhver tid slettes fra nyhedsmailregistret.

 

Statistik

Vi registrerer personoplysninger og personhenførbare oplysninger der er nødvendige for at kunne analysere, hvordan kunderne anvender Struktur Vins webshop via Google Analytics.

 

Vi fører statistik over brug af webshoppen med henblik på at videreudvikle og forbedre denne.

 

Vi anvender Google Analytics til indsamling af besøgsstatistik og videregiver i den forbindelse IP-adresser til Google.

 

Bortset fra i ovenstående tilfælde, videregiver Struktur Vin ikke data om den enkelte kundes anvendelse af vores hjemmeside.

 

Adgang til oplysninger

Du kan altid få oplyst, hvilke personoplysninger vi har om dig. Hvis du ønsker indsigt eller at gøre indsigelser i disse oplysninger, skal du skrive til os på adressen peter@struktur-vin.dk. Du kan også skrive til os, hvis du har spørgsmål til vores datapolitik.