Om os

Struktur Vin er drevet af passion - passion for fantastisk vin, lækker mad og det gode værtskab.

Startet af fætrene Peter Wissing og Mads Wissing i december 2022, midt i energikrise, lavkonjunktur og faldende købekraft - simpelthen fordi det på mange andre parametre end de samfundsøkonomiske var det helt rigtige tidspunkt.

Efter 15-ish år i store virksomheder i diverse brancher, følte Peter, at det var tid til at sadle om, og lave noget der relaterede sig mere til hans altoverskyggende interesse for mad og vin. Efter at have kørt hobbyvirksomhed med lidt cateringopgaver til både større og mindre selskaber, og gennemgået Vinakademiets sommelier-uddannelse, virkede et lille 'enoteca' efter italiensk forbillede som et oplagt eventyr at kaste sig ud i.

Da lokalet på Jægersborg Allé 35 blev ledigt, syntes drømmen rigtig at tegne sig! Et butikslokale med plads til både siddepladser og hylder med vin, et baglokale der kunne ombygges til et koldt køkken, og et køligt kælderlokale - tilmed på en attraktiv beliggenhed - syntes at være præcis hvad der krævedes.

Med fætter Mads - der ligeledes er uddannet sommelier - ombord som medinvestor og sparringspartner på sidelinjen, kunne eventyret startes.

Indretningen af lokalet blev til med store visioner fra indretningsarkitekt, designer og instagrammer 'Idestrup', og eksekveret med yderst kompetent hånd af snedkermester Kenneth Fredensborg.