Handelsbetingelser

Virksomheden

Struktur Vin Aps

Vangedevej 173

2870 Dyssegård

CVR: 43605496

 

Butikken

Struktur Vin, vinbutik og vincafé

Jægersborg Allé 35, st.mf

2920 Charlottenlund

Pnummer: 1028787177

 

Kontaktmuligheder

Telefon: 25380505

Mail: peter@struktur-vin.dk

 

Priser og betaling

Alle priser er i danske kroner og inkl. moms og andre afgifter.

 

Vi modtager betaling med Dankort, VISA, Mastercard og MobilePay. Betalingen vil først blive trukket på din konto når varen afsendes.

 

Priserne er dagspriser og der tages forbehold for trykfejl og udsolgte varer.

 

Levering

Vi tilbyder fri levering ved ordrer over 1.000,-. Vi leverer med Postnord, til pakkeboks, privat og erhverv.

 

Vi bestræber os på, at ordrer afgivet inden 17:00 afsendes næstkommende hverdag.

 

Der er også mulighed for afhentning af ordrer i butikken, indenfor åbningstiden.

 

Fortrydelsesret

Der gives 14 dages fuld returret på fysiske varer købt på hjemmesiden med mindre andet er aftalt eller fremgår af din ordre. Den 14 dags periode starter den dag hvor ordren er leveret. Eventuelle returneringsomkostninger afholder du selv. Ønske om fortrydelse skal meddeles os senest 14 efter leveringen og være os i hænde seneste 14 dage efter vi er informeret om dit brug af fortrydelsesretten. Ønske om brug af fortrydelsesret skal gives sendes på mail til peter@struktur-vin.dk. I meddelelsen skal der gøres tydeligt opmærksom på dit ønske om brugen af fortrydelsesret.

 

Bemærk, at jf. Forbrugeraftaleloven er der ikke fortrydelsesret på køb af billetter til arrangementer, eksempelvis vinsmagninger.

 

Varens stand ved returnering

Du hæfter for den forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og funktion. Dette betyder at du må prøve varen på samme måde som hvis du handlede i en fysisk butik. Hvis varen er prøvet udover, hvad der er beskrevet ovenfor, betragtes den som brugt og af forringet værdi. Dette betyder, at du ved fortrydelse af købet får en mindre del eller intet af købsbeløbet retur. Det er op til Struktur Vin ApS at vurdere varens stand.

 

Reklamationsret 

Når du handler på Struktur Vins webshop, har du 2 års reklamationsret fra modtagelse af varen. Dette betyder, at du enten kan få varen ombyttet eller få pengene tilbage. Dette betinger, at reklamationen er berettiget og at manglen ikke er opstået som følge af fejlagtig brug eller anden skadeforvoldende adfærd af produktet. Er en vin fejlbehæftet, skal du straks sætte proppen i igen og meddele os, at du ønsker at reklamere. Hvis vinen er hældt ud, kan der ikke reklameres.

 

Der skal reklameres inden for rimelig tid efter at du har opdaget manglen ved varen. Hvis der reklameres inden for 2 måneder, vil reklamationen altid være rettidig.

Vi refunderer rimelige fragtomkostninger, som du måtte have i forbindelse med returnering af varen, når reklamationen er berettiget.

Reklamationer af varer skal sendes til:

 

Struktur-Vin ApS

Vangedevej 173

2870 Dyssegård

 

Der modtages ikke forsendelser pr. efterkrav.

 

Har du sendt en vare tilbage ved reklamation vil du altid få tilsendt en mail, når vi har modtaget varen. I mailen får du oplysninger om den videre proces i forbindelse med behandlingen af din reklamation.

 

Du skal sende din ordre retur til os uden unødig forsinkelse, og senest 14 dage efter du har meddelt os, at du ønsker at reklamere for dit køb. Du skal afholde de direkte udgifter i forbindelse med varens returforsendelse. Gem eventuel kvittering for forsendelse, så vi kan refundere udgiften, såfremt reklamationen er berettiget. Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering.

 

 

Klagemuligheder

Har du en klage over en vare eller tjenesteydelse, kan denne indgives til Center for Klageløsning og Forbrugerklagenævnet.

Hvis du er forbruger med bopæl i et andet EU-land, kan du angive din klage i EU Kommissionens online klageplatform.

Angiver du en klage her, skal du oplyse vores e-mailadresse: peter@struktur-vin.dk